Je wilt een pagodetent huren?

21 Mar Door Fenoza.nl

Je staat op het punt om een tent te huren. Alleen is het voor jou niet geheel duidelijke welke tent het beste past bij jouw evenement. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid uit een pagodetent of een stretchtent. Laten we als eerste de pagodetent toelichten.

Het gemak met een pagodetent

Deze tent heeft altijd een puntdak wat ervoor zorgt dat het een chique uitstraling heeft. Daarnaast zijn deze exemplaren eenvoudig te koppelen aan andere vormen. Hierdoor zorgt het direct voor meer mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een bruiloft of andere recepties. Daarnaast kan je deze tent ook gerust gebruiken als entree. Ideaal neer te zetten en voordat je het weet staat het gemonteerd. 

Oogt netjes en is flexibel

Wanneer je een tent zoekt die snel gezet kan worden en ook nog eens netjes eruit ziet, zal je snel uitkomen bij een stretchtent. De naam zegt eigenlijk al wel wat het doet, maar dit zijn enorm flexibele tenten. Zo kan Tendverhuur.nl het eenvoudig voor je opzetten op de plek die jij graag wenst. Daarnaast kunnen zij er ook nog eens voor zorgen dat er een vloer wordt geplaatst! Wel zo prettig om te weten dat op deze manier het complete plaatje af is. Wil jij het helemaal afmaken? Kies er dan voor om verlichting erbij te nemen. Want alleen dan is jouw tent gereed en klaar om te gebruiken. 

Wil jij graag te weten komen wat Tendverhuur.nl voor jouw evenement kan betekenen? Of heb je nog vragen omtrent de tenten die zij jou kunnen bieden? Bekijk dan gerust de website of neem telefonisch contact op.